Sunday, 19 June 2011

pakaian dalam pembentukan kontur badan


Salam..
Ramai yang masih teragak-agak nak cuba pakai PB walau dah dengar banyak sangat testimoni. meh sini Zawiyah citer benefitnya, of course benefit yang kita dapat tak sama.  badan pun lain-lain kan? Ada jugak yg bertanya betul ker pakai korset ni meningkatkan potensi mengandung (bg yg dah kawin la)?
Jawapannya: InsyaAllah...Ader orang pakai PB 3 bulan dah lekat. Ada yang pakai 6 bulan lekat... Dah banyak testimoni kerna PB meningkatkan dan menstabilkan hormon wanita..

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi ?

1)Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil. Kalau yang dah pakai tentu perasan kan, long girdle PB, walaupun kemas mendakap badan kita, namun tak sesekali menekan rahim.

2)FIR di dalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan & secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga menyukarkan kehamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon secara semulajadi.

macam2 kesan positif kehebatan Premium Beautiful, pendek kata kalau search kat internet ni banyak yg membicarakan tentang kehebatan pemakaian Premium Beautiful... 
Namun sayangnya masih ada rakan2 wanita yang ragu2 utk memiliki produk ajaib hasil inovasi sains dan teknologi ini.... bayangkan, pelbagai barangan berjenama dan stylo mampu kita adakan, namun Premium Beautiful yang amat bernilai utk menjaga mahkota kesihatan dan kecantikan kita sbg wanita pun ragu2 utk dimiliki....

 ramai wanita di luar sana yang ingin memiliki set hebat ini, dan kini Zawiyah kongsikan Premium Beautiful dengan harga  pastinya mampu dimiliki oleh semua wanita tanpa mengira usia samaja remaja, pelajar, surirumah, petani, peneroka, peniaga, wanita berkerjaya, dan sebagainnya...


No comments:

Post a Comment