Tuesday, 10 January 2012


Pemilihan yg sangat tepat bersama PB!!SUPERBRANDS!!!kerana anda tidak perlu menelan pil untuk kembali langsing, tidak perlu berdiet, tidak perlu bersenam dan tidak perlu melakukan pembedahan. Halus, lembut dan selesa pada kulit. Sesuai dipakai sepanjang hari. Fabrik yg boleh mengalirkan udara yg nyaman. Ditenun dengan sulaman F.I.R pengiktirafan oleh Badan Kesihatan Dunia. Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.

Keberkesanan dalam 5 minit selepas memakainya bagi mengelakkan kanser payudara dan kanser rahim.PB adalah pakaian dalam wanita terbaik yg bermutu tinggi. Set ini digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak lebih menarik, bentuk badan yg sihat dan seimbang. Teknologi pembuatan PB amat mengagumkan kerana ianya adalah gabungan dari pakar-pakar perubatan Jerman,Jepun dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yg berteknologi tinggi serta canggih yg dipanggil Akwatek dan Akwadyne.

Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau "Far Infra Red"(F.I.R). PB juga merupakan rawatan alternatif bagi penyakit yg tiada harapan untuk sembuh secara biasa seperti:- Anti Kanser, lemah tenaga batin, kencing manis, darah tinggi, lemah jantung, Gaut, Migraine, asma, sakit belakang dan pinggang.

Kehebatan PB ini memang tidak terbanding malah, bengkungnya boleh dikatakan 1001 macam kegunaan. Antaranya ialah:- Untuk anak-anak kecil yg mengalami kembung perut, hanya balutkan perutnya, anak-anak yg demam panas, bengkung dapat mengeluarkan dan menyerap haba yg panas dengan cara membalutkan badan kanak-kanak tersebut. Juga bagi bayi yg baru lahir terkena "Jaundis" (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan proses pemulihannya.

Bagi orang dewasa yg mengalami sakit lutut (gaut) boleh la membalut lutut anda dengan bengkung ini. Kaum lelaki juga boleh menggunakan bengkung ini untuk sakit belakang atau pinggang.

Membaik pulih PERCUMA sekiranya berlaku sebarang kerosakkan.Contoh:- fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.

(kami menawarkan khidmat secara PERCUMA selepas jualan seumur hidup kepada yg membeli dengan kami SAHAJA).......

Pm me k

No comments:

Post a Comment